Somehow Family Episode 2 Subtitle Indonesia

By | 3 April 2020

Somehow Family

Download drama korea Somehow Family subtitle indonesia versi 540p dan 360p yang sudah hardsub dengan server google drive dan zippyshare. Drama korea Somehow Family tayang di chanel tv korea maupun situs streaming lainnya, seperti VIU, VIKI dan NETFLIX yang bisa kalian nonton untuk setiap episodenya.


Sinopsis

Sung Dong-Il (Sung Dong-Il) lan Jin Hee-Kyung (Jin Hee-Kyung) dadi pasangan bojo. Dheweke ngatur omah asrama sing cedhak karo bandara lan umume para tamu kerja ing bandara.

Ha Neul (Kwon Eun-Bin) putrine sing rahasia bali menyang Korea sawise metu sekolah ing luar negeri tanpa takon karo wong tuwa. Kajaba iku, dheweke ora ngomong lan nggunakake sketsa buku sing rusak lan basa tandha kanggo komunikasi. Alesan kanggo bali lan awal nolak kanggo ngomong yaiku rong titik misterius sing bakal dicethakake ing drama.

Kim Kwang Gyu (Kim Kwang-Kyu) minangka tetanggan Sung Dong Il sing asale saka kuthane. Dheweke dadi wong sing tunggal sing jaga karo adhi. Oh Hyun Kyung minangka kanca paling apik ing Jin Hee Kyung wiwit sekolah menengah sing saiki lagi nduwe restoran ayam. Lan dheweke ana kemungkinan karo Kim Kwang Gyu.

Kim Ji-Suk (Seo Ji Suk) yaiku adhine Kim Kwang Gyu, Kim Ji Suk sing ngangkat putri dhewe sawise bojone tiwas. Dheweke asring narik perhatian minangka kapten maskapai Air For You sing paling nggantheng.

Lee Bon minangka pimpinan tim rencang sing berpengalaman sing kerja ing maskapai sing padha karo Kim Ji Suk. Sanajan dheweke nduwe rasa seneng marang Kim Ji Suk, dheweke ora ana sing rumangsa, Kim Min Kyo, Yeo One, lan Andreas minangka bagian saka Air Kanggo Sampeyan, ana petugas penerbangan anyar kanggo co-pilot.

Informasi

Title: 어쩌다 가족 / Somehow Family
also known as: Accidental_Family
Genre: Sitcom
Episodes: 30 (To Be Confirmed)
Broadcast network: CSTV
Broadcast period: 2020-March-29 to 2020-Oct-18
Air time: Air time: Sunday 19:55

Daftar Pemeran

Sung Dong Il as Sung Dong Il
Jin Hee Kyung as Jin Hee Kyung
Kwon Eun Bin as Sung Ha Neul
Kim Kwang Kyu as Kim Kwang Kyu
Oh Hyun Kyung as Oh Hyun Kyung
Seo Ji Suk as Kim Ji Suk
Park Geun Young (박근영) as Kim Geun Yeong
Seo Yeon Woo as Kim Yeon Woo
Lee Seung Yong as Lee Seung Yong
Lee Bon as Lee Bon
Kim Min Kyo as Kim Min Kyo
Song Bo Eun as Song Bo Eun
Yeo One as Yeo One
Andreas Jacques Varsakopoulos as Andreas
Lee Ye Rin (이예린) as Lee Ye Rin

540p Video RAW
360p Video Hardsub-Indo

Episode 1

540p Google Drive Zippyshare Racaty Solidfiles
360p Google Drive Zippyshare Racaty Solidfiles
Subtitle Indonesia Inggris

Episode 2

540p Google Drive Zippyshare Racaty Solidfiles
360p Google Drive Zippyshare Racaty Solidfiles
Subtitle Indonesia Inggris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *